Open
X

Een honds 2014?

 

 

 

ElsjeB, wat kan je ermee?
ElsjeB helpt mensen te oefenen met lastige gesprekken. Ik acteer, de deelnemer leert.
ElsjeB toetst in assessments hoe iemand een gesprek voert.
ElsjeB geeft trainingen improvisatietheater aan volwassenen.

 

In dit nummer

Berichtje van Elsbeth
Hoofdartikel: de Ezines van 2013 in plaatjes
Dienst onder de loep


Berichtje van Elsbeth

Ik heb opeens een hond. Nou ja, als je het verhaal erachter kent had het wel wat voeten in aarde maar nu het zover is voelt het toch als opeens.
Ik heb mijzelf altijd beschouwd als een kattenmens en ben dat waarschijnlijk nog. Momenteel word ik dus behoorlijk uit mn comfortzone gehaald. Ik ga er van uit dat ik daar veel van kan leren en dat het mooie dingen oplevert. (En anders sturen we haar gewoon terug naar Roemenië.)
Mijn voornemen voor dit jaar is meer dingen te doen die voor mij niet voor de hand liggen. Het hoeft niet allemaal zo groots te zijn als een hond. Ik wens dat ook voor jou in 2014 (als ik zo brutaal mag zijn). Gewoon soms. En verder vooral doen waar je blij van wordt en gaan voor je dromen.


Terugblik 2013
klik op het plaatje als je de Ezine nog eens wilt lezen—————————————————

Dienst onder de loep

Moeten er op grotere schaal veranderingen plaatsvinden, namelijk in je bedrijf? Dan adviseer ik je Het Consulaat. Zij `faciliteren het gesprek over strategische vraagstukken tussen de top en de organisatie. Wij zorgen ervoor dat uw mensen open en eerlijk praten, denken en werken aan een duurzaam succes van uw organisatie.’

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *